pondělí 30. března 2015

Stojí za mazáním článků Microsoft? Čeho se bojí v magazínu Extra.cz?



Jak jsem se již zmínil na Facebooku, tak minulý týden 24.3.2015 se objevil na bulvárním serveru článek o celé kauze. Jak rychle se objevil, tak rychle zmizel…  Nyní již nejde jen o to, že se redakce, pravděpodobně pod nátlakem Microsoftu, snaží ututlat celý skandál, aby se o něm nemluvilo. Dosáhli jsme další úrovně - již publikované články mizí.
V úterý mi z monitoringu vyskočil na naše téma článek na bulvárním serveru Extra.cz. Jmenoval se "Microsoft se otřásá v základech! Snaha zlikvidovat konkurenta může stát občany ČR přes půl miliardy". Byl to asi nejdelší článek, který na tomto bulváru, který komunikuje hlavně obrázky a headliny, kdy vyšel. Ale co se nestalo? Článek ze serveru po několika hodinách zmizel. Přesvědčit se můžete zde: www.extra.cz/cesky-microsoft-se-otrasa-v-zakladech-snaha-zlikvidovat-konkurenta-muze-stat-obcany-cr-pres-pul-miliardy. Kdopak asi zatlačil na redakci? Sám majitel serveru Pavel Novotný? Někdo z Microsoftu, kdo jim ořezal inzerci? Takže už i známí bulvární bojovníci, kteří se nebojí ničeho, se zalekli? Asi si neuvědomují, že co se jednou na internetu objeví, už nikdy nezmizí. Přikládám screenshot článku z archivu Google. Není vám z toho taky špatně?


1 komentář:

  1. Clanek lze jeste dohledat v Google cache:

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VzoYAgPH2ucJ:www.bulvar.cz/cesky-microsoft-se-otrasa-v-zakladech-snaha-zlikvidovat-konkurenta-muze-stat-obcany-cr-pres-pul-miliardy+&cd=4&hl=cs&ct=clnk&gl=czt

    OdpovědětVymazat